Slide background Rijschool Het Groene Licht
1 lesuur is bij ons ook echt 60 minuten
Slide background Rijschool Het Groene Licht
Kies uit onze voordelige lespakketten
Slide background Rijschool Het Groene Licht
Start je rijopleiding met een gratis proefles!
Slide background Rijschool Het Groene Licht
Wacht niet langer, bel vandaag!

Telefoon: 06 - 45 73 23 49 - info@rijschoolhetgroenelicht.nl - www.rijschoolhetgroenelicht.nl

Rijschool Het Groene Licht
Rijschool Het Groene Licht
Telefoon: 06-45732349
E-mail: info@rijschoolhetgroenelicht.nl

Laatste recensie:

 

Meike Koomen

Sterrenwaardering

Super fijne en eerlijke rijschool! Gewoon in 1x geslaagd!

Lees alle recensies

Haast?

Neem de spoedcursus!

Rijschool Het Groene Licht - Spoedcursus

Meer info

Like ons op Facebook

 


Ons Twitteraccount   Onze Facebookpagina

Haal je rijbewijs in niet meer lessen dan je nodig hebt!

Rijschool Het Groene Licht - Haal je rijbewijs in niet meer lessen dan je nodig hebt!

Privacyverklaring Rijschool Het Groene Licht

Rijschool Het Groene Licht (hierna RGL), gevestigd aan de Kandelaar 108, 1852 KL in Heiloo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.rijschoolhetgroenelicht.nl
de Kandelaar 108
1852 KL Heiloo
06 - 45 73 23 49

Niaz Rahim is de Functionaris Gegevensbescherming van Rijschool Het Groene Licht Hij is te bereiken via info@rijschoolhetgroenelicht.nl

Door Rijschool Het Groene Licht verwerkte persoonsgegevens:
Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- BSN
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer(s)
- Medische gegevens voor zover deze van noodzaak zijn voor het doen van aanvragen bij CBR

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rijschoolhetgroenelicht.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om diensten bij u af te leveren
- Wij verwerken voorts ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor de belastingaangifte. 

Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
RGL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld of zolang als wettelijk wordt voorgeschreven door de belastingdienst. 

Delen van persoonsgegevens met derden
RGL deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Voorbeelden van derden zoals genoemd in deze paragraaf zijn zelfstandige rijinstructeurs en ons administratiekantoor. 

Cookies, of vergelijkbare technieken
RGL gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. RGL gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat RGL kan analyseren op welke wijze de website wordt gebruikt. Deze analytische gegevens worden verzameld op een wijze waarop ze niet zijn te herleiden tot persoonsgegevens.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door RGL en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@rijschoolhetgroenelicht.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

RGL wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
RGL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,  neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina!

Rijschool Het Groene Licht - SRB Erkend

Contact

Velden met een * zijn verplicht



Bel mij terug

Mijn telefoonnummer:
Mijn naam:
Wanneer op de dag?