Slide background Rijschool Het Groene Licht
1 lesuur is bij ons ook echt 60 minuten
Slide background Rijschool Het Groene Licht
De eerste 10 lessen voor € 399,-
Slide background Rijschool Het Groene Licht
Start je rijopleiding met een gratis proefles!
Slide background Rijschool Het Groene Licht
Wacht niet langer, bel vandaag!

Telefoon: 06 - 14 90 66 99 - info@rijschoolhetgroenelicht.nl - www.rijschoolhetgroenelicht.nl

Rijschool Het Groene Licht
Rijschool Het Groene Licht
Telefoon: 06-14906699
E-mail: info@rijschoolhetgroenelicht.nl

Laatste recensie:

 

Denise Peperkamp

Sterrenwaardering

Ik zou het groene licht zeker aanraden, want je gaat pas echt afrijden wanneer je er klaar voor bent. daarom ben ik ook in 1x geslaagd. top lessen. duidelijk en leerzaam.
heel erg bedankt voor de leuke lessen

Lees alle recensies

Haast?

Neem de spoedcursus!

Rijschool Het Groene Licht - Spoedcursus

Meer info

Like ons op Facebook

 


Ons Twitteraccount   Onze Facebookpagina

Haal je rijbewijs in niet meer lessen dan je nodig hebt!

Rijschool Het Groene Licht - Haal je rijbewijs in niet meer lessen dan je nodig hebt!

Werkwijze

Iedere instructeur heeft zijn of haar eigen aanpak. Wat kenmerkt de aanpak bij Rijschool Het Groene Licht?

Er wordt gewerkt met een instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden: Heel erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

Individuele benadering

Een belangrijk aspect van ons aanpak is de individuele benadering. Wij geven les op de manier die het best bij jou past! Veel rijscholen hebben één manier van werken, die ze bij iedere leerling toepassen, hoe verschillend die leerlingen ook zijn.

Wij gaan uit van de leerling

Iedereen heeft zijn/haar sterke en zwakke punten, zowel praktisch als op het mentale vlak. Deze punten komen tijdens de les snel naar boven en worden gebruikt om samen met jou de beste strategie uit te stippelen, zodat je daar de meeste effectiviteit uit kunt halen.

Rust in de auto

Het verkeer is tegenwoordig steeds drukker en gehaaster. Daarom is het erg belangrijk dat er in de auto een goede en rustige sfeer heerst. Hoe meer rust er in de auto is, hoe meer overzicht er is in het drukke verkeer.

Sturing naar zelfstandigheid

Je wordt niet constant verteld wat je wel en niet moet doen. Door je zelf na te laten denken en door middel van de juiste vragen te stellen word je geprikkeld om zelf te ontdekken hoe je dingen het beste op kunt lossen. Uiteindelijk moet je straks als je je rijbewijs hebt ook zelf bedenken wat je moet doen. Zelfstandig situaties in kunnen schatten en de juiste beslissingen nemen zijn de zaken waar wij je naar toe laten groeien.

Met zelfvertrouwen

Bij ons mag je fouten maken, daar leer je het meest van. Als je een fout maakt, dan praten we erover en krijg je de ruimte om na te nadenken wat er fout ging, waardoor het kwam en hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Door het zelf te ontdekken, krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen.

Lessen van 90 minuten

Er wordt ook les gegeven van anderhalve uur achter elkaar, hiermee wordt de beschikbare lestijd effectiever ingezet dan lessen van 1 uur (minder of meer in overleg).

Er worden verschillende leermethodes gebruikt

Wij zorgen ervoor dat jij een veilige verkeersdeelnemer wordt o.a. door ook aandacht te besteden aan omstandigheden, zoals het maken van een noodstop, een uitwijkmanoeuvre bij een noodstop, rijden door en weer uit de berm, rijden in het donker en bij bijzondere weersomstandigheden (indien mogelijk) etc.

Deel deze pagina!

Contact

Velden met een * zijn verplichtBel mij terug

Mijn telefoonnummer:
Mijn naam:
Wanneer op de dag?