Rijschool Het Groene Licht
1 lesuur
=
60 minuten!

Over Rijschool Het Groene Licht

Wanneer je ervoor kiest om bij ons je rijlessen te volgen, ben je verzekerd van een goede betrouwbare opleiding van hoge kwaliteit. Dankzij de persoonlijke en intensieve aandacht van de instructeur ga je vol zelfvertrouwen de weg op en je examen in.

Je lest bij ons altijd met een vaste instructeur en in dezelfde auto. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt en vertrouwd raakt met je instructeur. Wij proberen de lesstof op een persoonsgerichte manier over te brengen zodat het voor iedereen makkelijk en leuk is om te leren rijden. Dit is erg belangrijk voor de vordering van de lessen.

Het uiteindelijke doel van veel rijscholen is om jou op te leiden tot een automobilist die rijdt volgens de normen van het CBR, maar wij van Rijschool Het Groene Licht vinden het minstens zo belangrijk dat je zelfverzekerd en verkeersveilig de weg op gaat als je eenmaal je “roze kaartje” in handen hebt.

Jouw rijschool voor je rijbewijs voor auto, motor en brommer
Vraag je gratis proefles aan!
Deel deze pagina op:
Volg ons op:
@rijschool_het_groene_licht rijschool.hetgroenelicht
Dé rijschool voor auto en motor in Alkmaar, Akersloot, Bergen, Castricum, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Limmen, Schagen, Sint Pancras, Scharwoude, Uitgeest en Heemskerk. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Bel of e-mail om te informeren.
Rijschool Het Groene Licht

KvK 59514507 • IBAN: NL09 ABNA 0613 3106 40
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden - Er kunnen geen rechten aan de gegevens worden ontleend